Yritys

Vuonna 2004 perustetun Kosimin konttori sijaitsee Mikkelissä. Yli kymmenessä vuodessa yrityksen sisäistä kehitystä on tapahtunut kosmisesti. Olemme testanneet valtavasti eri tuotteita. Nähneet trendien vaihtuvan, joista jotkin on pysyneet vuosien mittaan. Osa tullut uudestaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Solmineet vuosien ja vuosikymmenien mittaisia asiakkuuksia. Tervetuloa siis tutustumaan tarjontaamme ja kokemukseemme.

Kosimissa meille on arvokasta arjen sujuvuus yrityksissä ja sen ulkopuolella. Oikein suunniteltu siivousohjelma pitää tilat aina ensiluokkaisessa kunnossa. Pidämme tärkeänä, että käytettävät laitteet, aineet ja välineet ovat paitsi kohteisiin sopivia myös työskentely ystävällisiä. Tämän takia me Kosimissa olemme sitoutuneet noudattamaan seuraavia laatu ja ympäristöperiaatteita:

Tarjoamme asiakkaillemme korkealuokkaisia, teknisen kehityksen kärjessä olevia korkean tuoteturvallisuuden omaavia ja ympäristöystävällisyyden huomioon ottavia tuotteita. Otamme ympäristön huomioon omassa toiminnassamme sekä edellytämme tuotteiden valmistajilta ja toimittajilta vastaavien periaatteiden noudattamista. Pyrimme yhteistyöhön sellaisten yhteistyökumppanien ja toimittajien kanssa,jotka omaavat laatu- ja ympäristösertifikaatin tai joilla muutoin on kattava laatu- ja ympäristöohjeisto. Omassa toiminnassamme pyrimme ympäristökuormituksen vähentämiseen. Toteutamme sitä jätteiden minimoimisella. Noudattamalla kierrätys- ja jäteohjeita. Parantamalla kuljetusta. Suosimalla vähäpäästöisyyttä. Opastamalla asiakkaitamme tuotteiden oikeaan ja ympäristöystävälliseen käyttöön.

Useimmilla edustamillamme tuotteiden valmistajilla on:

ISO 9001
ISO 14001
EU Ecolabel
9001 & 14001

Suosimme tuotteita, joissa on seuraavat merkinnät:

Joutsenmerkki
Avainlippu
Bra Miljöval
Allergia- ja astmaliitto

Teemme yhteistyötä seuraavien yritysten kanssa:

Käyntiosoite

Mannerheimintie 14,
50100 MIKKELI

Laskutusosoite

Sinirinnankatu 9,
50190 MIKKELI

Yritystiedot

Y-tunnus: 2355848-8
Osakeyhtiö

Yhteyshenkilö

Marjut Immonen
040 700 5901
siivous.kosimi@surffi.fi