Palvelut

Opastus

Ostaessasi  tuotteita Kosimista käytössäsi on samalla yrityksemme kokemus monipuolisesta valikoimastamme. Autamme löytämään tarpeisiinne sopivat tuotteet. Opastamme tuotteiden oikean käytön teille ja henkilökunnallenne. Tarvittaessa järjestämme koulutustilaisuuksia liikkemme tai asiakkaan tiloissa. Oikeilla puhdistusaineilla ja menetelmillä säästät kustannuksia yrityksesi toiminnassa.

Konsultointi

Asiakkaan toivomuksesta tulemme kohteeseen paikan päälle auttamaan haastavissa kohteissa. Uudet materiaalit ja käyttöönotot vaativat varsinkin uusissa kohteissa huolellista perehtymistä tuoteselostuksiin ja käyttöohjeisiin. Tässä apunanne on myös oman henkilökuntamme lisäksi yhteistyökumppaniemme alue-edustajat. Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa tarvittavat aineet, menetelmät ja koneet.

Tuotteet

Tuotevalikoimaamme kuuluu pesu- ja puhdistusaineita, siivousvälineitä ja -koneita, pehmopaperia, muovi- ja terveydenhoitotuotteita.

Jakelu

Jakeluautomme toimittavat tuotteet suoraan ovellenne nopeasti ja tehokkaasti. Tarvittaessa nostamme tilauksenne vaikka hyllyyn asti. Ja tietenkin voitte aina myös itse noutaa tuotteet toimipisteestämme.